Bij dit programma behoort een aantal bonussen πŸ˜‰

 

De 10 delig video serie ‘Challenge Voluit Leven met Hooggevoeligheid’

Naar de Challenge >>

 

Je ontvangt het inspiratie Ebook ‘Voluit Leven met Hooggevoeligheid’

Eboek Voluit Leven met Hooggevoeligheid

Toegang tot de Besloten Facebook Groep

 

Besloten FB groep Voluit Leven met Hooggevoeligheid

 

Doel van de Besloten Facebook Groep is dat alle deelnemers van het programmaΒ elkaar kunnen helpenΒ door middel van het beantwoorden van elkaars vragen en het delen van succesverhalen.

Alleen de deelnemers van het programma kunnen lid worden en alleen de leven van de groep kunnen je berichten zien!

Wanneer er een nieuwe groep van de cursus Voluit Leven met Hooggevoeligheid start zullen de mensen toegevoegd worden aan deze groep zodat we elkaar allemaal kunnen inspireren en motiveren voor een mooi(er) leven met hooggevoeligheid.

Bonus – 30 dagen LoveLetters

loveletter

We zijn meestal zelf onze strengste criticus. Haarscherp leggen we alle foutjes en tekortkomingen onder de loep. Dat kost ons geen enkele moeite, en voor je het weet is het de enige manier waarop je naar jezelf kunt kijken.

Oefen daarom om met een andere blik naar jezelf te kijken, met meer compassie en begrip. Jij bent gewoon uniek, je hoeft jezelf niet te vergelijken met anderen. Jij mag gewoon zo van jezelf houden. Je wordt er een veel vrolijker mens van en dat straal je dan vanzelf uit. Jouw bijdrage aan een mooiere, positievere, liefdevollere wereld begint gewoon bij jezelf!

Liefde voor jezelf

De hoeveelheid geluk in je leven wordt bepaald door de hoeveelheid onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

Liefde is alles. Liefde begint bij jezelf, met liefde voor jezelf. Iets wat je niet bezit kun je niet weggeven. Zelfliefde is niet hetzelfde als egoΓ―sme. Liefde voor jezelf is uitdragen dat jij evenveel waarde toevoegt aan deze wereld als een ander.

Ik heb bewust wording, inspiratie, actie voor jullie gebundeld in deze serie…. en het is zover! Heb je alle dagen doorlopen dan ontvang je nog 30 dagen lang een LoveLetter van mij in je mailbox ;-).