FAQ Page

Home FAQ Page

Wordt het programma naar mijn huis gestuurd?

NEE! Het is een online programma. Voor nu is het alleen op deze manier verkrijgbaar om jou tijd en geld te besparen.

Wat als het programma niets voor mij is?

Geen probleem. Geen zorgen. Ik weet zeker dat je absoluut superveel voordeel gaat beleven aan het programma, maar als het uiteindelijk toch niks voor je is …. dan, is het gratis. Wij storten zonder pardon, binnen zeven dagen, je geld terug. De enige manier om te verliezen is dus als je wegloopt van deze mooie kans om geen energie meer te verliezen door je hooggevoeligheid.

Ik heb nooit een online training gevolgd. Hoe gaat dit in zijn werk?

Heel simpel ;-).. Zodra jij het programma hebt gekocht word je doorverwezen naar een pagina waar je je kan registreren. Als het programma start krijg je een mail met een verwijzing om éénmalig een inlognaam en wachtwoord aan te maken.

Je hoeft echt geen verstand van technische zaken te hebben. Het verwijst zich allemaal vanzelf.

Kom je er niet uit, mail me dan gerust dan help ik je persoonlijk verder.

Wat als ik een dag niet bij mijn mail kan, kan ik dan wel alle cursuselementen zien in een overzicht?

Gedurende de cursus krijg je om de twee dagen een mail met ondersteuning, reminder, inspiratie en het bericht dat er een nieuw cursusonderdeel voor je klaarstaat. Dan kun je inloggen op de website en daar het cursusonderdeel lezen.

Als je een keertje niet bij je mail kunt, kun je altijd inloggen op de website en daar de cursusonderdelen teruglezen die je hebt gemist. Ze blijven er gewoon opstaan, dus je kunt altijd voorgaande onderdelen nog bekijken.

Wat zit er allemaal precies bij het programma?

Je krijgt 21 dagen lang een mail met inspiratie, motivatie en een verwijzing dat de nieuwe dag online staat.

Je krijgt toegang tot de geheime Facebook groep

Je behoud altijd toegang tot het programma en de bijbehorende update’s

Waarom 22 dagen in zes weken?

In 21 dagen heb je een gewoonte ‘eigen’ gemaakt. Als HSP’er gaat info vaak te snel vandaar dat ik heb besloten om het programma te doen in zes weken. Vind je het nog te snel gaan? Dan is dat geen enkel probleem. Je doet het gewoon op je eigen tempo en bewaart de toegezonden mail totdat jij eraan toe bent.

Je hebt altijd toegang tot het programma, ook na de de zes weken oftewel de 22 cursus dagen!

Je kunt niet sneller gaan!  De volgende dag komt echt pas 3 dagen na je registratie online.

Heb ik maar 21 dagen inzicht in de cursus?

Nee, je blijft altijd toegang houden in de cursus. Je blijft ook toegang behouden tot extra aanvullingen, bonussen en e-boeken.

Ik twijfel (met wat voor reden dan ook) om het te doen

Ik heb een aantal mails gehad van mensen die twijfelen. Graag willen maar….. Mijn standaard antwoord daarop is eigenlijk heel simpel. Doe het niet. Is het voor je bestemd dan zal het nog een keer op je pad komen. Bij twijfel heb je een negatieve emotie en je moet echt iets willen veranderen en er voor gaan.

Wanneer je beslist om deel te nemen aan dit online programma dan wil ik dat je er vol voor gaat en niet dat je tijdens het traject nog “overtuigd” moet worden of dit wel werkt.

Ik weet niet of ik er wel tijd voor heb

Dit is de no.1 reden voor mensen die weten dat ze eigenlijk slimmer met  hun tijd moeten omgaan en dit niet doen.

Als je echt iets wilt, maak je tijd vrij. Stel je prioriteiten.

Wat is voor jou belangrijk? Ik heb het, om het je gemakkelijk te maken, in onderdelen aangebracht zodat je niet erg lang bezig hoeft te zijn. Maar wist je dat als je 1 minuut iets voorbereidt, je dit wel tot het tienvoudige terug kan krijgen? Wat is dan nog tijd?

Waar je je op richt, dat groeit.

Ik heb geen technische kennis, is dat een probleem?

Dat heb ik hiervoor al even aangegeven, dat is echt geen probleem.

Je hebt het namelijk niet nodig. Als je weet hoe je op een link moet klikken en je weet hoe je een video kan laten afspelen dan heb je alles onder de knie ;-).

Is de betaling wel veilig?

Ja, de betaling is veilig. Je betaald gewoon met iDeal, vertrouwd via je eigen bank. Na betalen word je automatisch doorgestuurd naar de plek waar je je kunt registreren. Waar je daarna direct kunt starten met de e-cursus.

Heb je nog vragen? Hier zijn een paar opties:

Facebook

Contact